GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Şubat 2017 Pazartesi 14:36

Başkan Uyar: Tek ihtiyacımız olan sevgi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Uyar mesajında şu sözlere yer verdi:

“Yanıt sevgidir. Tek ihtiyacımız olan sevgi. Sevginin bizi kurtaracağını düşünüyorum. Uzun zamandır bitmek tükenmek bilmeyen endişeler içinde yaşıyoruz. Terör, ekonomik kriz, adaletsizlik ve listeyi uzatabileceğimiz daha nice hizipçi olumsuzluklar ile tam bir kaygılar çağı bu yaşadığımız. Bizler için en fazla önem taşıyan değerlerimizi kaybetmeye başladığımız bu çağda, insanlığımızla olan bağımızı ve belki de kendi amacımızla olan bağımızı yitirmeye başladık.

Tarih boyunca insanların en çok konuştuğu, üzerine methiyeler sıraladığı, filmler çektiği içine dönüp baksa hissedeceği fakat buna rağmen hep özlemle aradığı duygu olan sevgi, bizleri birleştirecek olan duygudur. Hatırlamak lazım;

Sevgi verip aldıkça aydınlanıyoruz, bu yüzden sevgi ışıktır. Sevgiyle yaşadığımızda çoğalıyoruz, artıyoruz, bu yüzden sevgi güçtür. Birbirimizi sevdikçe bencilliklerimizden, açgözlülükten, kötülükten uzaklaşıyoruz, bu yüzden sevgi iyiliktir.

Sevgi Tanrıdır, Tanrı sevgisidir…

Her bireyin içinde enerjiyi çıkarmayı bekleyen güçlü bir jeneratör var. Bu evrensel enerjiyi paylaşmayı öğrendiğimiz zaman göreceğiz ki, sevgi tüm kötülüklerin üstesinden gelecek, çünkü sevgi hayatın özünde, insanlığın içinde. 

Aynaya bakalım, kendimize dönelim, kendi sesimize kulak verelim. Sevgiyi bulacağız. Dünyayı ve canlıları kurtaracak tek evrensel güç sevgidir."