GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Temmuz 2017 Cuma 10:24

Başkan Uyar: CHP örgütü kendi yolunu çizer

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, başlayan kongre takvimini değerlendirdi, "CHP örgütü ve üyelerimiz en doğru ve en sağlıklı kararı verecektir. Buna inancım tam" dedi.

Ege'de Sonsöz'e konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki "Adalet Yürüyüşü'nün" sadece CHP seçmenleri nezdinde değil, geniş kitlelerce önemsendiğini ve desteklendiğini söyledi. Başkan Uyar, belediye başkanlarının kentleriyle ilgilendiği kadar insanlardan gelen diğer istek ve şikayetleri de dinlediğine dikkat çekti, "Bize gelen demokratik talepleri de örgütümüze aktarıyoruz. Genel Başkanımızın Adalet Yürüyüşü'nün ardından parti örgütümüzle ilgili değerlendirme ve talimatlarına uygun olarak örgütlerimize destek oluyoruz" dedi.

ÖRGÜTÜMÜZ EN DOĞRUYU BULUR
CHP içerisindeki seçimlerin ve yarışın Belediye Başkanı olarak bir tarafı olmadığını ve asla olmayacağını da vurgulayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar şöyle konuştu:

"İzmir örgütü referandumda aldığı oy oranlarıyla da başarısını bir kez daha göstermiştir. Bundan sonraki süreçlerde örgütümüz mahalleden başlayarak temsilcilerini, görevlendireceği yöneticilerini ve başkanlarını büyük bir dikkatle seçecektir. Partide görev alacak arkadaşlarımız da bu topluma hizmet vereceklerdir. Parti görevi de bir hizmet yarışıdır. Ben CHP üyesi sıfatımla oyumu kullanacağım. Belediye Başkanı olarak örgüte müdahalem  asla söz konusu olmayacağı gibi, bu tarz söylemlere itibar etmediğimi de belirtmeliyim. Parti içi yarışın düzeyli, yararlı biçimde sonuç vereceğine inancım tam. Bizim de Belediye Başkanı olarak asli görevimiz ilçemizdeki hizmet ve üretimi artırıp, CHP'ye olan ilgiyi ve oyların yükselmesini sağlamaktır. Benim örgütlenme anlayışım; halka hizmet etmektir."