GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Mart 2016 Salı 10:22

Başkan Uğurlu sözünü tuttu

Kemalpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, öğrencilere belediyenin kültür yayınlarından hediye etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Uğurlu, onlara belediyenin eğitimle ilgili çalışmaları anlattı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir etkinlikte, kendisini davet eden Kemalpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini kırmayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, öğrencileri okullarında ziyaret etti. Kemalpaşa’da katıldığı bir programdan sonra, öğrencilerin davetine katılmak amacıyla Kemalpaşa İmam Hatip Ortaokulu’na geçen Başkan Uğurlu, burada öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

Kemalpaşa Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Veysel Ağmil, Okul Müdürü İsmail Avşar, Eğitim-Bir Sen Başkanı Yüksel Kurt ile öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Uğurlu, “Çanakkale ile ilgili bir etkinlikte öğrenci kardeşlerimiz bizi okullarına davet etmişlerdi. Biz de müsait olduğumuz bir zaman geleceğimize dair söz vermiştik. Şimdi sağolsunlar bizi samimi ve içten şekilde karşıladılar. Kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrencilerle bol bol sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Uğurlu, “Biz eğitimin her noktasında öğrenci kardeşlerimize destek vermeyi sürdürüyoruz. TEOG ve üniversite sınavlarına girecek kardeşlerimiz, belediyemizin Etüt Merkezi ile hazırlanıyorlar. Bugüne kadar 3 bin 500’den fazla öğrencimiz, bu kurslardan yararlandı. Onlara destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

SAFAHAT HEDİYE ETTİ

Kemalpaşa Belediyesi Kültür Yayınları olarak hazırlanan Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un Safahat isimli eseriyle Çanakkale isimli kitabı öğrencilere hediye eden Başkan Uğurlu, “Milli ve manevi duyguları güçlendirecek yayınları okumak ve milli mücadele dönemini anlamak, gençlerimiz için çok büyük önem taşıyor. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, öğrencilerimizin okuyabileceği yayınları sağlamak da belediyemizin en önemli görevleri arasında yer alıyor.  Sonuçta kitap okumak, insanın kendini geliştirmesi açısından büyük önem taşıyor” ifadesinde bulundu. Ziyaret sonunda Başkan Uğurlu, öğrencilerle hem fotoğraf çektirdi hem de kitapları imzaladı.