GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
11 Haziran 2018 Pazartesi 09:06

Başkan Uğurlu o projenin hikayesini anlattı: Bir annenin hayali...

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ilçede hizmete giren yarı olimpik havuz ve kına konağı projesinin hikayesini anlattı. Uğurlu, “Bir anne cam kemik hastası engelli kızının yüzmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu projemizin hikayesi buradan çıktı” dedi.

EGEDESONSÖZ- Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçede ilk kez yapılan yarı olimpik havuz, fitness merkezi ve kına konağı projesi tamamlandı. Tamamı belediye öz kaynaklarıyla yapılan proje büyük ilgi görürken Belediye Başkanı Arif Uğurlu, projenin hikayesini anlattı. Uğurlu, projenin başlangıcının bir annenin talebi üzerine olduğunu söyledi.

“Hayaldi, gerçek oldu” diyen Başkan Uğurlu, proje için “ bir annenin eseri” tanımlaması yaparken, “Kemalpaşa’ya hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, bizim bir Kemalpaşa hayalimiz vardı. O hayallere ulaşma gayreti içimizi ısıttı. Kemalpaşa’yı kaderimiz bildik, aşk ile gayretle çalıştık. Bu şehre hizmetkar olmayı vazifemiz bildik. Hep birlikte yapılamazları yaptık, değişemezleri değiştirdik. Hep daha iyiye, daha güzele odaklandık. Bu doğrultuda yine büyük bir eseri ve bir hayali daha gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşıyoruz. Bir Annenin cam kemik hastası engelli kızı için ‘evladımın kemiklerinin sağlığı için devamlı yüzmeye ihtiyacı var’ sözü bu projeyi yapmamızın ana sebebi olmuştur. İçerisinde yaz kış kullanabileceğimiz ısıtmalı havuz, sauna, fıtness merkezi, kına konağı ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı tarihi ve modern mimarinin bir arada olduğu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kına Konağı tüm engellilerimize de ücretsiz hizmet verecektir. Bize güvenip destek olan, dualarıyla güç veren herkese ve tüm Kemalpaşalılara en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Durmak yok Kemalpaşa için çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

Kemalpaşa Belediyesi’ni borç ile devraldıklarını belirten Başkan Uğurlu, “Hiçbir zaman geçmiş yönetimleri kötüleyerek iş yapmadık. Hep önümüze baktık. Kemalpaşa’ya yapılan hizmetlerin hemşerilerimizin yararına olacağına inandık. Bunun için de durmadan çalıştık. Kendi öz kaynaklarımızla bütçemizin çok üzerinde yatırımlar yaptık. Dört yılı aşkın süre içinde ilçemizi marka haline getirdik. Elbette yapacaklarımız bitmedi, bitmeyecek. Biz, gücümüzü bize inanan Kemalpaşalılardan alıyoruz” dedi.