GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Nisan 2016 Pazartesi 10:55

Başkan Uğurlu muhtarları Antalya'da ağırladı

Muhtarlarla düzenli olarak bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, muhtarlarla son toplantısını Antalya'da gerçekleştirdi. İlçedeki muhtarları iki gün boyunca ağırlayan Başkan Uğurlu, belediyecilik hizmetleri ve yapılacak projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Kemalpaşa'da belediyecilik hizmetleriyle geçen iki yılın değerlendirilmesinin yapılması ve ilçeyle ilgili fikir alışverişinde bulunulması amacıyla Kemalpaşa'daki muhtarları Antalya'da ağırlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, güncel çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. 

Muhtarlarla düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılara bir yenisini ekleyen ve Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki programda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Uğurlu, "Bu programı düzenlemekteki amacımız, göreve geldiğimiz günden bu yana geçen süreyi değerlendirmekti. Muhtarlarımıza daha önce böyle bir çalışma yapacağımızı ve Antalya'da mini bir zirve gerçekleştireceğimizin sözünü vermiştik.  Bu etkinlik sayesinde hem çalışmalar hakkında kapsamlı görüşme yapma imkanımız oldu hem de verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk" diye konuştu. 

Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek son derece dolu bir program hazırladıklarını ifade eden Başkan Uğurlu, "İki gün boyunca muhtarlarımız, kendi mahalleleriyle ilgili fikir ve önerilerini dile getirdiler. Bizler de bunları tek tek not aldık çünkü biz, belediyecilik hizmetleriyle ilgili tarafımıza yapılan bütün geri dönüşlere önem veriyoruz. İlerleyen günlerde, buradan aldığımız bilgi ve talepler doğrultusunda yeni çalışmalar yapacağız" dedi. 

BİRİM AMİRLERİ SORULARI YANITLADI
Antalya'daki toplantıya belediyenin müdür ve birim amirlerini de götüren Başkan Uğurlu, "Bizler projelerimizi anlatırken; ilgili birim amirlerimiz de yaptıkları sunumlarla kendi alanlarıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdiler, soruların yanıtladılar. Böylece muhtarlarımız birinci ağızdan merak etikleri konuları, öğrenme ve değerlendirme imkanı buldu. Programımıza katılan muhtarlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Programda Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem, 'Mesleki Aidiyet ve Liderlik' konulu bir seminer verdi.