GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2017 Cuma 17:48

Başkan Uğurlu'dan devletin zirvesine Kemalpaşa kirazı

Türkiye’de en erken kiraz hasadının yapıldığı İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde yarışmada birinci olan kirazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a gitti. Belediye Başkanı Arif Uğurlu kirazları Ankara’ya götürdü.

EGEDESONSÖZ - Kiraz üretimi ve yetişen kiraz potansiyeli ile bilinen İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde üreticinin yüzü gülerken Belediye Başkanı Arif Uğurlu tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iki gün süren festivalde kirazı tanıtan Başkan Uğurlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a Kemalpaşa kirazını götürdü. Festivalde birinci olan seçilmiş özel kirazları devletin zirvesine tattıran Uğurlu’ya ziyaretinde AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de eşlik etti.

Başbakan Yıldırım ile makamında bir saate yakın süre görüşen Başkan Uğurlu, referandum süreci başta olmak üzere İzmir ve Kemalpaşa’daki gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Uğurlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı kirazlarımızı ikram ettik. Başbakanımızla da ilçemizi konuştuk, Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettik. Kendisinin İzmir’e ve ilçemize selamları var” dedi.