GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Ağustos 2024 Cumartesi 16:37

Başkan Tugay'dan 'Paris' açıklaması: Ufaktan bir kıskandık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Paris Olimpiyatları ziyaretiyle ilgili olarak "Ufaktan bir kıskandık, 'biz de orada olsaydık' diye ama açıkçası buradaki bazı sorunlar ve çalışmam gereken konular nedeniyle zaten gidemezdim" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ekol TV'de bağlandığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Paris Olimpiyatları ziyaretiyle ilgili konuştu.

Kendisinin Paris'e davet edilip edilmediğinin sorulması üzerine, konuyla ilgili hiçbir rahatsızlığı olmadığını belirten Tugay, "Ufaktan bir kıskandık, 'biz de orada olsaydık' diye ama açıkçası buradaki bazı sorunlar ve çalışmam gereken konular nedeniyle zaten gidemezdim" ifadelerini kullandı.

Cemil Tugay konuyla ilgili şunları söyledi:

"Sayın genel başkanımızın, Ekrem Başkan'ın ve Mansur Başkan'nın birbirlerini davet ederek oraya gittiklerini düşünmüyorum. Tabii ben yeni başladım İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne. Onların bir önceki dönemden, genel seçim sürecinden, ayrıca kurultay süreçlerinden çok daha yoğun iletişimleri var. Ben kendilerini bir arada görmekten mutlu oldum. Partimizin birlik ve beraberliğinin simgesi oldu bu görüntü. Ufaktan bir kıskandık, 'biz de orada olsaydık' diye ama açıkçası buradaki bazı sorunlar ve çalışmam gereken konular nedeniyle zaten gidemezdim. Değişik vesilelerle bir araya geliyoruz. Kesinlikle hiçbir konuda hiçbir rahatsızlığım yok"