GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2022 Çarşamba 18:14

Başkan Sürekli'den videolu 'Bakırçay' çıkışı... Büyükşehire kirlilik salvosu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Bakırçay'daki kirlilik ile ilgili eleştirilerde bulundu. Sürekli'nin paylaştığı görüntülerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in açıklamaları üzerine "Önce Gediz’i gerekçe gösterdiler sonra geri adım attılar! Çözüm yok, gerçekçi bir açıklama yok, yalan çok" ifadeleri yer aldı. Görüntüleri paylaşan Sürekli, Göstermeye devam edeceğiz, çünkü başka İzmir yok!' açıklamalarında bulundu.

EGEDESONSÖZ – Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Bakırçay Nehri’ndeki balık ölümleri sonrası AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne eleştirilerde bulundu.

'ZEHİRLEDİNİZ, KATLETTİNİZ, YOK ETTİNİZ'
AK Partili Sürekli’nin yayınladığı görüntülerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir Körfezi ve koku sorununa dair yaptığı açıklamaları kaynak göstererek “Önce Gediz’i gerekçe gösterdiler sonra geri adım attılar! Çözüm yok, gerçekçi bir açıklama yok, yalan çok. Zehirlediniz, katlettiniz, yok ettiniz” sözleri yer aldı.

Görüntülerde son olarak İZSU Bergama Arıtma Tesisi’nden nehre döküldüğü iddia edilen görüntüler yer alarak Başkan Soyer’i ‘sorumlusu ortada’ diyerek eleştiriler yer aldı.

'ÇÜNKÜ BAŞKA İZMİR YOK'
Görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Sürekli, “CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin; körfez kirliliği ve koku sorununun çözümü söz konusu olduğunda, ne geri adımları ne ‘çözdük, çözüyoruz!’ açıklamaları ne de bahaneleri bitiyor! Sözde çevreciler, özde ‘Saldım çayıra, Mevlâm kayıracı!’ Biliyoruz! İZSU'nun Muradiye'den Gediz'e sonra; Bergama Arıtma Tesisi’nden Bakırçay’a ve körfeze ulaşan bu içler acısı görüntüyü de bir sinema filmi gibi izleyecek ve yine aynı tutumu sergileyecekler! Yine de söylemeye, göstermeye devam edeceğiz. Çünkü, başka İzmir yok!” eleştirilerinde bulundu.

Sürekli'nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video: