GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ağustos 2020 Pazartesi 21:13

Başkan Sürekli’den birlik mesajı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sürekli, “Yoğun olarak devam eden ilçe gezilerinde yeni üyelerimize hoş geldin, eski üyelerimize vefa ziyaretleri yapıyoruz. Birlik faaliyetlerimiz yoğun şekilde devam ediyor” dedi.

Egedesonsöz- AK Parti’nin 19.kuruluş yıldönümü İzmir’de kutlandı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin davetine partide kuruluşundan itibaren görev yapan il başkanlarının tamamı katıldı. Davete sadece eski İl Başkanı Ömür Kabak gelmedi. 

Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül başta olmak üzere İzmir milletvekillerinin tam kadro katıldığı etkinlikte 19.yaş pastası da kesildi.

Etkinlikte konuşan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Teşkilat faaliyetleri ile ilgili gurur duyuyorum. Gönül Seferberliği faaliyetleri kapsamında birçok etkinlik yapıyoruz. Bu etkinliklerin bir tanesi de üye kazanma çalışmaları. Üye kazanma çalışmalarında Türkiye 3.sü olduk ve biz yıl sonunda 500 bin üyeye ulaşmak hedefindeyiz. 2 ayda 24 bin üye kazandık. İlçelerimizde yaptığımız ziyaretlerde yeni üyelerimize hoş geldin, eski üyelerimize vefa ziyaretleri yapıyoruz. Teşkilat faaliyetlerimiz yoğun şekilde devam edecek” dedi.