GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Mart 2016 Çarşamba 09:08

Başkan Soylu’dan sürpriz ziyaret

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, eşi Esra Soylu ile birlikte Kadın El Emeği ve Köy Pazarı’ndaki kadınlarla bir araya geldi, Menderes’e özgü karanfillerden hediye etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, eşi Esra Soylu ve Başkan Yardımcıları Halil Taşkıran ve Ayşegül Duran Türker ile Menderes Belediyesi tarafından açılan Kadın El Emeği ve Köy Pazarı’na sürpriz ziyarette bulundu.  El emeği göz nuru ürünlerini satan kadınlarla bir araya gelen Başkan Soylu ve eşi, ilçeye özgü kesme çiçeklerden olan karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

HER GÜN 8 MART
8 Mart’la ilgili açıklamada bulunan Başkan Soylu, Menderes Belediyesi olarak kadınlara yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını kaydederek, “8 Mart kadınların hatırlanması adına önemli bir gün olabilir ama Menderes’te biz her günü 8 Mart olarak kutluyoruz.  Bu hassasiyetle kadınlarımız için ilçemizde birçok ilki hayat geçirdik. Bu ilklerin başında Kadın El Emeği ve Köy Pazarı geliyor. Pazarımızda yer alan stantları kadınlarımıza ücretsiz vererek el emeği göz nuru ürünlerini satmalarını ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçladık. Bunun dışında Kadın Dayanışma ve Kurs Merkezimizi açarak kısıtlı sosyal hayat içinde sıkışan kadınlarımızın daha fazla sosyalleşmesini sağladık. Sadece kadınlarımıza özel ücretsiz Çanakkale gezileri düzenliyoruz. Şimdi de sadece kadınlarımızın rahatlıkla zaman geçirebileceği Kadın Kulübümüzü ilçe girişinde yapacağımız Ay-Yıldız Parkı’nda hayata geçireceğiz.  Bu projelerin odağında sadece kadınlarımız var. Bütün amacımız onlara daha güzel bir hayat sunabilmek. Onlar için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz” dedi.