GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Ocak 2021 Pazar 12:01

Başkan Soyer o görüntüleri şiir sözleriyle yorumladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in yüksek kesimlerinde karla mücadele görüntüleri ile, Karaburun'daki nergiz fotoğraflarını, 'Öyle bir yerdeyim ki' şiirinin sözleriyle paylaştı.

EGEDESONSÖZ- İzmir'in yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı ile birlikte belediye ekipleri yol çalışmalarına hız verirken, kentin diğer köşesi olan Karaburun'da nergiz çiçekleri kendini gösterdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin farklı bölgelerinden zıt manzaraları da Hasan Hüseyin Korkmazgil'in 'Öyle bir yerdeyim ki' şiirinin sözleriyle paylaştı.

Bergama, Kemalpaşa, Ödemiş, Kiraz'daki kar manzaraları ile Karaburun'da bahar aylarını andıracak güzellikteki nergiz çiçeği görüntülerini paylaşan Başkan Soyer, “Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe” Hasan Hüseyin İşte İzmir; Bergama, Kemalpaşa, Ödemiş, Kiraz köylerinde ekiplerimiz karla mücadele ederken, Karaburun’un mis kokulu nergisleri baharı müjdeliyor. Tüm mevsimleri doya doya yaşayacağımız haftasonlarına az kaldı" mesajını verdi.