GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Nisan 2021 Pazartesi 14:51

Başkan Soyer’den pide müjdesi... Bütçe dostu fiyat!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kent Ekmek’te 250 gram pidenin 1,5 TL'den satılacağını duyurdu.

İzmirlilere hijyenik koşullarda üretilmiş, katkısız ve uygun fiyatlı ekmek sunmak için kurulan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek Fabrikası, Ramazan ayı boyunca üreteceği 250 gramlık Ramazan pidesini 1,5 TL’den satacak. Kent Ekmek üretmeyi planladığı günlük 15 bin Ramazan pidesini 60 Kent Ekmek Satış Büfesi'nde satışa sunacak.

Pideler büfelerden 11.00-18.00 saatleri arasında satın alınabilecek. Modern makinelerle el değmeden üretilen ekmek ve pidelerde, un, su, tuz ve maya kullanılıyor. Ayrıca tesiste ekmek üretimi de devam ediyor. Kent Ekmek Şubeleri'nde 250 gram ekmek 1,25 TL olarak satışa sunuluyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş'ye bağlı Kent Ekmek Fabrikası’nda beyaz, kepekli ve glütensiz ekmek üretiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bu zorlu dönemde vatandaşımızın bütçesine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca 250 gramlık pide 1.5 TL, 250 gramlık ekmek ise 1.25 TL üzerinden Kent Ekmek büfelerimizden satın alınabilecek. İzmir'imize sağlıklı ve bütçe dostu ekmeği sunmaya devam edeceğiz" dedi.

İzmir Fırıncılar Odası ise 250 gram pidenin  3 TL'den satılacağını duyurmuştu.