GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Aralık 2021 Perşembe 16:04

Başkan Soyer'den manidar paylaşım: İnsanlar daha iyi bir siyasete layık!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 15 Aralık tarihinde Büyükşehir meclisinde meydana gelen tartışmaların ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Soyer'in videoda "İyilikten ayrılmayacağım. Ben bu memleketin güzel insanlarının daha iyi bir siyasete layık olduklarına inanıyorum. O yüzden de bunu yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandığı görüldü.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir'in dün (15 Aralık'ta) düzenlenen meclis toplantısının ardından manidar bir paylaşımda bulundu. Oturumda AK Parti ve CHP meclis üyeleri karşı karşıya gelirken 'terbiyesiz' tartışması meclisin nabzını yükseltmiş, arbede meydana gelmişti.

Başkan Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bugünler gelir, geçer. Bu ülkenin dürüst ve ahlaklı insanlara ihtiyacı var. Susmayacağız, yenilmeyeceğiz, iyilikten vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullanırken, yayınlanan videoyu da seslendirmiş olması dikkat çekti.

Başkan Soyer'in, vatandaşla bir araya geldiği anların birleştirildiği videoda "Değerli arkadaşlar ben bunu söylemeye devam edeceğim. İyilikten ayrılmayacağım. Ben bu memleketin güzel insanlarının daha iyi bir siyasete layık olduklarına inanıyorum. O yüzden de bunu yapmaya devam edeceğim. Birileri varsın devam etsin, başka şeye devam etsin. Asla vazgeçmeyeceğim. Çelik gibi sabrım var, çelik gibi iradem var. Ve bu memlekete daha iyi şeyler yapabilmek için hiçbir menfaat beklemeden canla başla çalışmaya devam edeceğim" ifadeleri kullanıldı.