GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Ekim 2019 Pazartesi 14:13

Başkan Soyer’den AK Partili Hızal’a yanıt: Ayrımız, gayrımız yok!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP’li belediye başkanlarıyla yaptığı koordinasyon toplantısını eleştiren Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’a yanıt geldi.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelmesi AK Parti’nin tepkisine neden olmuştu.

CHP’li ilçe belediye başkanlarının katıldığı koordinasyon toplantısı için açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, “Tunç Soyer hala İzmir’in 25 ilçeden ibaret bir şehir olduğunu sanıyor. Sosyal demokrat geçinen Tunç Soyer’e tavsiyem, şehrin sorunlarının çözümü noktasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantıyı hatırlayıp Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek almasıdır” demişti.

Hızal’ın sözlerine Başkan Soyer’den yanıt geldi. AK Partili belediye başkanları ile aralarında hiçbir sıkıntının bulunmadığının altını çizen Soyer, “Biz onlarla da toplanıyoruz. Eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorlar. Bizim ayrımız, gayrımız yok. Onlarla da konuşacağız” dedi.

- AK PARTİ’DEN SOYER’E TEPKİ: CUMHURBAŞKANIMIZI ÖRNEK ALSIN!