GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Temmuz 2020 Çarşamba 19:05

Başkan Soyer açıkladı: İzmir Fuarı, Eylül'de

Pandemi nedeniyle bu yıl düzenlenip düzenlenmeyeceği belirsiz olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın, 4-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Katılacak ülke sayısının henüz belli olmadığı öğrenildi.

Muhittin AKBEL-EGEDESONSÖZ- Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl İzmir Enternasyonal Fuarı, olacak mı, olmayacak mı? Bu sorunun yanıtını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer verdi. Başkan Soyer, 89. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın, 4-13 Eylül tarihlerinde düzenleneceğini bildirdi.

Fuara katılacak yerli firmalar ve yabancı ülkelerle görüşmelerin devam ettiğini, bu konuda ekiplerin yoğun biçimde çalıştığını anlatan Başkan Tunç Soyer, "Bu kez fuar, ister istemez pandemi gölgesinde olacak. Dolayısıyla, gerek eğlence, gerekse stant ve hollerde en üst düzeyde önlemler alacağız. Arkadaşlarımız, alınacak önlemler ve konukların, ziyaretçilerin sağlığını korumak adına ne gerekiyorsa yapmak üzere yoğun bir çalışma içerisinde. Enternasyonal Fuar, İzmir için çok önemli. Son derece disiplinli ortamlar sağlayarak, fuarımızda katılımcı firmaları ve ülkeleri ağırlayacağız" dedi.