GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Temmuz 2018 Pazartesi 23:15

Başkan Şenol’dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Projeleri ve yaptıklarını anlatan Şenol, “Belediyecilik anlayışımız ülkemizin en ücra köşesine kadar yayılmalı”dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP’de başlayan olağanüstü kurultay talepli imza hareketinin yankıları sürüyor. Muhalifler, yeterli imzayı topladıklarını ve kısa süre içinde genel merkeze ileteceklerini belirtirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek ziyaretleri ise devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin partinin başına geçmesini isteyenler ile Kılıçdaroğlu’nun devam etmesini isteyenler arasındaki rekabet ise tam gaz devam ediyor. İmza sürecinin tamamlandığı gün ise çok sayıda kişi genel merkeze giderek Kılıçdaroğlu’na destek verdi. 

Öte yandan partinin en güçlü olduğu İzmir’de bazı belediye başkanları hem projelerini anlatmış hem de Kılıçdaroğlu’yla fikir alışverişinde bulunmuştu. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine Ankara’ya gitti. Başkan Şenol, 9 yılda yaptıklarını anlatırken yeni projelerin açılışına da davet etti. Şenol, sosyal medya hesabından ziyaretine ilişkin paylaştığı fotoğrafta Cumhuriyet Halk Partili Belediyecilik anlayışına vurgu yaptı. 
İşte o ifadeler: 

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkezimizdeki makamında bir araya geldim.

Göreve geldiğim süreçten itibaren geçen 9 yıllık zaman diliminde hemşehrilerimizle el ele, kol kola yaptığımız hizmetleri anlattım. Yerel yönetim anlayışımız çerçevesinde her zaman ilkleri yaşayan Gaziemir’imizde Ağustos Ayı’nda açılışını yapacağımız Türkiye’de ilk olan Sağlık Köyü Projesi hakkında bilgi verdim. Yine yaklaşık 10 bin metrekare alanda tamamladığımız Adalet Parkı ve Adalet Anıtı’nın açılışına davet ettim.

Adalet Yürüyüşü’yle Türk siyaset tarihine damga vuran Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun gösterdiği tavır ve çizdiği rotaya uygun olarak hizmetlerimize devam edeceğiz.

Yerel yöneticiler olarak bizler, Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik anlayışını ülkemizin en ücra köşelerine kadar götürebilecek icraatlar yapmalıyız. Her alanda örnek gösterilen, fark yaratan işlere imza atmaya devam etmeliyiz. 

Sayın Genel Başkanımıza bu zorlu ve yoğun süreçte tarafımıza ayırdığı değerli zamanı için çok teşekkür ederiz. 

Kendisinin, Gaziemirli hemşehrilerimize gönderdiği selamı da buradan sizlere iletmiş olayım”