GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Temmuz 2017 Salı 09:50

Başkan Selvitopu’ndan flaş 2019 çıkışı: Tekrar adayım!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 2019 yılında gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler için net konuştu. Selvitopu, “Ben tekrar aday olmayı düşünüyorum. Başladığım işleri bitirmek amacıyla aday olacağım. Benim tek amacım bu” dedi.

EGEDESONSÖZ- Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bir buçuk yıl sonra gerçekleşecek 2019 yerel seçimleri için flaş bir çıkışa imza attı.

2014 yerel seçimlerinde ilk kez belediye başkanlığı görevine gelen Selvitopu Milliyet Ege’ye yaptığı açıklamada net bir mesaj verdi.

Selvitopu 3 buçuk yıllık görev süresi boyunca ilçede hayata geçirdiği hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verirken adaylığına ilişkin kesin konuştu.

TEKRAR ADAY OLACAĞIM!
Selvitopu, ‘Önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olacak mısınız?’ sorusuna, “İşleri tamamlamak için tekrar aday olacağım” şeklinde cevap verdi.

Selvitopu ayrıca, “Ben tekrar aday olmayı düşünüyorum. Başladığım işleri bitirmek amacıyla aday olacağım. Benim tek amacım bu. Kişisel olarak çıkarım yok. Dönüşümü, modernleşmeyi kimseyi üzmeden başarabilirsek, benimsetebilirsek herkes destekliyor. Bu yolları açarsak her şey daha da iyi olur. Belediyede zaman çok kıymetli amacımız işleri yarım bırakmamak. Projeleri 5 yıla göre düzenledik. Şu an ufak tefek sapmalar var. Seçim zamanı yaptığımız vaatlere göre çalışmalar yapıyoruz. Benim siyaset yapma amacım çok farklı. Sağlıklı diyaloglar kurmak çok önemli. Siyasette bulunduğum yoldan hiç sapmam” ifadelerini kullandı.