GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Haziran 2017 Pazartesi 09:55

Başkan Selvitopu’na öğrencilerden teşekkür ziyareti

Karabağlar’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, idarecileri, okul aile birliği ve öğrencileri okullarına yaptığı destekten dolayı Başkan Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler yağlıboya resimden yaptıkları özel bir plaketi Başkan Selvitopu’na sunarak teşekkür ettiler.

Ziyarete Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Birnur Güventürk, Türkçe Öğretmeni Refika Tuğba Tibukoğlu, Serpil Koçak katılırken, öğrenciler dilek ve isteklerini Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na ilettiler. Okul için istekleri not alan Başkan Selvitopu, ayrıca okulun kütüphanesine destek vereceklerini de ifade etti.

Tüm okullara destek veriyoruz

İlçede bulunan tüm okullara imkanlar ölçüsünde destek verdiklerini hatırlatan Başkan Selvitopu,”Öğrencilerimizin iyi koşularda eğitim alması bizim için çok önemli. Siz öğrenciler her şeyin en iyisi ve güzeline layıksınız. Bu anlayışla okullara destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.

Öğrencilerden özel tasarım

Ziyaretin sonunda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin yağlıboya resimden yaptıkları ve özel olarak hazırladıkları plaketi Başkan Selvitopu’na sunarak teşekkür ederken, Başkan Selvitopu da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerin her zaman yanında olduğunu söyledi.