GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Mart 2023 Pazartesi 14:02

Başkan Sandal'dan rezerv alan soruları: AK Partili başkan mı aldı?

TOKİ'nin satışa çıkardığı Bayraklı rezerv alandaki parselleri gündemde tutmaya devam eden Başkan Sandal " Diyarbakır Çüngüş’ün AKP’li Belediye Başkanı ve akrabaları, TOKİ’den, Bayraklı rezerv alanından yer aldınız mı?" sorusunu sordu.

EGEDESONSÖZ - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bayraklı'daki rezerv alanda satışa çıkardığı parsellere dair tartışmalar devam ederken Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal sosyal medya hesaplarından yeni açıklama yaptı.

Rezerv alandaki satışa dair iddiaları belgeleri ile ispatladıklarını hatırlatan Başkan Sandal, Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe ve akrabalarının rezerv alandan parsel alıp almadığını sordu. 

Sandal'ın paylaşımları şu şekilde:

Bayraklı’da, depremzede vatandaşlarımız için ayrılan rezerv alandaki parsellerin ticari alanlara dönüştürülerek pazarlık usulü ile satıldığını söyledik ‘doğru değil’ dediniz, ispatladık. Satışı yapandan da doğru söylemedigimizi söyleyenlerden de ses çıkmadı. Şimdi alıcıya soruyoruz: Diyarbakır Çüngüş’ün AKP’li Belediye Başkanı ve akrabaları, TOKİ’den, Bayraklı rezerv alanından yer aldınız mı?