GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Ağustos 2020 Cuma 17:27

Başkan Sandal: Ciğerlerimizi yakanların peşini bırakmayacağız!

Bayraklı’da son iki haftadır yangın çıkmasının ardından Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal sosyal medya üzerinden konunun takipçisi olacağına dair açıklamalarda bulundu.

EGEDESONSÖZ – Bugün Cengizhan’da başlayıp Doğançay’a kadar uzanan yangının ardından Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal sosyal medya hesabı üzerinden yangına müdahale edildiğini ve kontrol altına alındığını dile getirdi. Başkan Sandal, son iki haftadır Bayraklı’da çıkan yangınların ardından sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi ve ‘Ciğerlerimizi yakanların peşini bırakmayacağız’ dedi.

Sandal’ın yaptığı açıklama şu şekilde:
Bugün, Cengizhan mahallemizin sırtlarında başlayan ormanyangını bir kez daha yüreklerimizi sızlattı. Doğançay'a kadar sıçrayan alevler; belediye ekiplerimiz, İzmir Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Son iki haftadır, neredeyse her gün yaşanan yangınların sorumlularının bulunması için suç duyurusunda bulunduk. Şunu herkesin bilmesini istiyorum: Ciğerlerimizi yakanların peşini bırakmayacağız.