GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:02

Başkan Pekdaş'tan Selvi Kılıçdaroğlu'na hediye: Bizzat taktı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu belediyeleri ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na kadınların ürettiği el emeği kolyeyi Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş hediye etti.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki programları tamamlandı. Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler için hafta sonu kente gelen Kılıçdaroğlu, Pazar günü Anneler Günü nedeniyle Karşıyaka Belediyesi’nin etkinliğine katılmıştı. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile birlikte Zübeyde Hanım’ın mezarını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, şehit ailelerini de ihmal etmedi.

Kılıçdaroğlu, programın son gününde Konak Belediyesi ve Narlıdere Belediyesi’ni de ziyaret etti. Ziyarette, kadınların semt merkezlerinde ürettiği el emeği kolye hediye edildi. Kolyeyi, Kılıçdaroğlu’nun boynuna bizzat Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş taktı. Kılıçdaroğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte Tahtacı Alevi’lerinin yaşam biçimi ve öğretilerinin anlatıldığı kültür evini ziyaret etti.