GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Eylül 2017 Perşembe 12:41

Başkan Pekdaş ölümden döndü: Ucuz kurtulduk!

Çağlayan Adliyesi’nde çıkan silahlı çatışma sırasında Adalet Nöbeti’nde bulunan Konak Belediye Başkanı Pekdaş ölümden döndü. Pekdaş, “Merdivenlerden baroya çıkmak üzereyken silah sesleri geldi. Ucuz kurtulduk. Bu tür olaylar yaşanmasın” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İstanbul Barosu tarafından 25’încisi düzenlenen Adalet Nöbeti’ne destek vermek için Çağlayan Adliyesi’ne gitti.

Cumhuriyet Gazetesi’nde yönelik operasyonlara ve tutuklamalara tepki olarak organize edilen programda konuşan Pekdaş’ın kötü bir tesadüf sonucu hayatı tehlikeye girdi.

Edinilen bilgiye göre geçen ocak ayında Sultangazi'de bir oyun salonunda çıkan, 3 kişinin öldüğü silahlı kavganın tarafları adliye önünde önce birbirlerine saldırdı daha sonra silahlı çatışmaya girdi.

UCUZ KURTULDUK!
Olayın ardından Egedesonsöz’e konuşan Başkan Pekdaş, “Adalet nöbeti için bugün Çağlayan Adliyesi’ne gelmiştik. Meslektaşlarımla bir araya gelmek için İstanbul barosunun bürosuna merdivenlerden çıkmak üzereyken silah sesleri geldi. Sesler çok yoğundu. İlk etapta ne olduğunu anlayamadık. Polisin havaya ateş açtığını camdan gördük. Daha sonra iki grup birbirine saldırdı. Polisin müdahalesiyle taraflar ayrıldı. Ucuz kurtulduk. Bu tür olayların yaşanmamasını diliyorum” dedi.