GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Ekim 2018 Salı 17:24

Başkan Pekdaş İzmir’deki Burdurlu öğrencilerle buluştu

Konak Belediye Başkanı Pekdaş, İzmir Burdurlular Derneği tarafından 5 yıldır düzenlenen eğitime destek buluşmasına katıldı. Burdurlular Derneği Başkanı Refik Kaya, “Geleceğimizin gençlerini 5 yıldır uyguladığımız eğitime destek projesiyle İzmir’de yalnız bırakmıyoruz. Başkan Sema Pekdaş'ın katılımı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Her zaman yanımızda durdu ve desteklerini hiç eksik etmedi. Teşekkürü borç biliriz” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Burdurlular Derneği’nin eğitime destek projesi kapsamında 5’incisini düzenlemiş olduğu tanışma, kaynaşma toplantısı gerçekleşti. Eğitim ve öğretim hayatlarını İzmir’de sürdüren Burdurlu öğrencilerle bir araya gelen dernek yöneticilerine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da eşlik etti. Öğrencilere moral ve motivasyon vermeyi amaçlayan buluşma Tarihi Hava Gazı Fabrikası’nda gerçekleşti. Kahvaltılı toplantıya pek çok meslek gurubundan Burdurlu vatandaş da katıldı.  

5 YILDIR İZMİR’DEKİ BURDURLU ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ
Dernek Başkanı Refik Kaya programda yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin gençlerini 5 yıldır uyguladığımız eğitime destek projesiyle İzmir’de yalnız bırakmamayı, dertlerine ortak olabilmeyi, sıkıntılarını giderebilmeyi amaçlıyoruz. İhtiyaç sahiplerine destek vermek, moral ve motivasyonlarını güçlü tutmalarını sağlamak da istiyoruz.  Bu amaçla bu kahvaltıda buluştuk ve fikir alışverişi yaptık” dedi.

BAŞKAN PEKDAŞ’A ÖZEL TEŞEKKÜR
Başkan Kaya, “Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın katılımı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Her zaman yanımızda durdu ve desteklerini hiç eksik etmedi. Teşekkürü borç biliriz” dedi.