GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Şubat 2017 Cuma 14:01

Başkan Pekdaş da sahaya indi: O ilçelerde ‘hayır’ mesaisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ardından Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da kaybedilen ilçeleri tura çıktı. CHP Kadın Kolları’nın organizasyonuyla çalışmalara Aliağa’dan başlayan Pekdaş’ın ikinci durağı Selçuk oldu.

EGEDESONSÖZ - CHP’nin 2014 yerel seçim sürecinde kaybettiği 7 ilçeye tura çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu çalışmalarını sürdürürken bu kez ikinci hamle Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’tan geldi. 

Başkan Pekdaş, CHP İzmir İl Kadın Kolları’nın organizasyonunda Aliağa İlçesi’ne çıkarma yaptı. Kadın Kolları MYK Üyesi Perihan Yardımcı’nın da eşlik ettiği turda parti örgütü ziyaret edilirken saha çalışmaları yapıldı.   Referandumda hayır oyu için çalışan heyet, ev ziyaretleri yaparken sokakları gezdi, caddelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Pekdaş ve beraberindekiler Hakkari'de şehit düşen Yüzbaşı Özgür Çevik'in anne ve babasını da evlere de taziye ziyaretinde bulundu.

İKİNCİ DURAK SELÇUK
Başkan Pekdaş ve beraberindekilerin ikinci günkü durağı Selçuk ilçesi oldu. Parti ilçe başkanlığını ziyaret eden kadınlar, burada referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Pekdaş’ın Selçuk’tan sonra Kemalpaşa’da saha çalışmalarına katılacağı belirtildi.

HAYIR'LI SONUÇ ALACAĞIZ
Referandum sürecinde kadınlara büyük görev düştüğünü beliren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, "Bu çalışmaların bize iyi geleceğine iniyorum. Birlikte çalışmanın şevkini yaşıyoruz. Hemşehrilerimizle görüşüyoruz. Onlara neden hayır dendiğimizi anlatıyoruz. Görüştüğümüz vatandaşların heyecanı bizlere de geçti. Biz bir birimize iyi geliyoruz. Birlikte ürettiğimiz işlerden mutlu oluyoruz. Biz birbirimize ne kadar çok iyi gelirsek bu Türkiye'ye yansıyacak. Bu enerji hepimizde var. Dalga dalga bu enerjinin yayılma zamanı. Biz kadınlar el ele kol kola başarıyoruz, iyi işler üretiyoruz. Bu işi de biz yapabiliriz gösterebiliriz. Gücümüzün farkına vararak çalışacağız. Hayır'lı bir sonuç alacağız" dedi.