GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Ekim 2021 Salı 19:32

Başkan Özçınar’dan Büyükşehir’e tepki: Ağaçlara mı üzülelim, müdahale edilmemesine mi?

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, sorumluluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan caddede yol yapım çalışması sürerken ağaçların tahribata uğradığı şeklinde uyarılarda bulunduğunu dile getirmişti. Yapılan uyarılara rağmen müdahale edilmediğini söyleyen Başkan Özçınar, bugün ilçe genelinde çıkan fırtına sebebiyle ağaçların devrildiğinin fotoğraflarını paylaşarak “Ağaçlara mı üzülelim, müdahale edilmemesine mi?” diyerek sitemini gösterdi.

EGEDESONSÖZ – Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, Kiraz ilçesinde bulunan ve sorumluluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Gümüşsuyu Caddesi’nde devam eden yol çalışmasına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Yol yapım çalışmasının sorumsuzca yapılmasından dolayı ağaçların tahribata uğradığını ve acil müdahale edilmesi gerektiğini Büyükşehir Belediyesi’ne bildirdiklerini dile getiren Başkan Özçınar, bugün gerçekleşen fırtına ve rüzgar sebebiyle ağaçların kaymakamlık konutuna devrildiğini söyledi.

Başkan Özçınar’ın paylaşımı şu şekilde:

Gümüşsuyu caddesinde bulunan sorumluluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait caddede ne yazık ki 1 aydır yol çalışması devam ediyor. Sorumsuz yapılan çalışma sonucu ağaçlarımızın yol yapımı sırasında tahribata uğradığı,köklerinin zarar gördüğünü acilen müdahale edilmesini yoksa yıkılacağını söyledik. Ne yazık ki bugün gerçekleşen yağış ve rüzgar sebebi ile kaymakamlık konutuna birden fazla ağaç devrildi. Herhangi bir yaralanma söz konusu değil fakat olsaydı bu hatanın bedelini kim öderdi ! Ağaçlara mı üzülelim yoksa önceden uyarılmasına rağmen müdahale edilmemesine mi?!