GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Haziran 2023 Pazartesi 13:33

Başkan Oran isyan etti… Bu görüntüler varken başaramayız!

İzmir’in turistik ilçesi olan Çeşme’de yaz aylarında yaşanan sinek sorununa dair paylaşımda bulunan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu anlamda mücadele ettiklerini belirtti. Sosyal medya hesabından kirli havuz görüntülerini paylaşan Oran, “Bu görüntüler varken bir yere varamayız!! Sinekle mücadeleyi Başaramayız” diyerek isyan etti.

EGEDESONSÖZ – İzmir’in turistik kenti Çeşme’de her sene sorun haline gelen sinek sorunuyla ilgili Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oranı, bu sene için alınan önlemleri anlattı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Oran, bu anlamda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ciddi bir mücadele verdiklerini belirtti.

‘BU GÖRÜNTÜLER VARKEN BAŞARAMAYIZ’
Sosyal medya hesabı üzerinden yarısı dolu ve kirli olan havuz görselini paylaşan Oran, “Bu görüntüler varken bir yere varamayız!! Sinekle mücadeleyi Başaramayız” ifadelerini kullanarak isyan etti. Bu tip durumlara karşı belediyenin gereken cezaları kestiğini vurgulayan Başkan Oran, bu görüntülerle karşılaşanların belediye Whatsapp hattına bildirmeleri gerektiğini anımsattı.

Başkan Oran’ın yaptığı paylaşım şu şekilde:
Kış aylarından beri hem İzmir Büyükşehir ekiplerimiz hem de bizim ekipler ciddi mücadele veriyoruz Fakat bu görüntüler varken bir yere varamayız!! Sinekle mücadeleyi başaramayız. Gereken cezalar kesiliyor! Lütfen komşularımızı uyarınız! Belediye Whatsapp hattına bilgi veriniz! (05356648888)