GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
31 Aralık 2017 Pazar 18:29

Başkan Kocaoğlu zar attı, destek istedi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun il kongresi öncesinde ilçe turları devam ediyor. Bakırçay Havzası’ndaki ilçeleri dolaşan Kocaoğlu, Foça’da tavla molası verdi. Hem zar attı, hem destek istedi.

EGEDESONSÖZ- CHP’de gerçekleştirilecek il kongresi öncesinde sahaya inen ve çalışmalara hız veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu destek vereceği ismi açıklamıştı.

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel için nabız yoklayan Kocaoğlu, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti yöneticileriyle bir araya geldi.  Dün, yine ilçe başkanlarıyla buluşan Kocaoğlu, akşam saatlerinde de belediye meclis grubu ile bir araya gelmişti. Kocaoğlu’nun, “genç, yıpranmamış bir isim” olarak öne sürdüğü ve il kongresinde açık destek vereceğini belirttiği Yücel de Küçük Menderes Havzası’ndaki ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Başkan Kocaoğlu’nun Bakırçay Havzası’ndaki ilçe ziyaretleri de tamamlandı. Kocaoğlu, Foça’da tavla molası verirken Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile karşılıklı zar attı. Eski İlçe Başkanı Günal Biçer’in de eşlik ettiği ziyarette Kocaoğlu, Yücel için destek istedi. Kocaoğlu’nun gittiği her yerde “aday” olarak ismini söylediği Yücel’in yeni dönemde partiyi sırtlayabilecek, genç ve dinamik bir isim olarak ismini lanse ettiği belirtildi.

Kocaoğlu ziyaretlerde ayrıca, 2019 seçim sürecinin önemine vurgu yaparken parti örgütlerindeki yapılanmanın seçim sürecinde etkisinin de büyük olacağını vurguladı.