GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Mart 2018 Çarşamba 11:34

Başkan Kocaoğlu’ndan ulaşımda rotasyon: Kimler geldi, kimler gitti?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ulaşımda rotasyona gitti. Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer görevden alınırken yerine Kader Sertpoyraz getirildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ulaşımımda rotasyona gitti. Başkan Kocaoğlu, tramvay, deniz ulaşımı ve karayolundaki proje atılımlarının ardından belediye yönetim şemasında da değişiklik yaptı. 

Alınan karara göre, daha önce Büyükşehir’de uzun yıllar Fen İşleri Daire Başkanlığı yaptıktan sonra ESHOT’a gönderilen Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer görevden alındı. Ölçer, Büyükşehir’de boş daire başkanlığı kadrosuna alındı.

Ölçer’in yerine Ulaşım Daire Başkanı Kader Sertpoyraz getirildi. Sertpoyraz, daha önce daire başkanı Fidan Arslan’ın görevden alınmasından sonra bizzat Kocaoğlu’nun isteğiyle Büyükşehir’e gelmişti. Sertpoyraz, yeniden kuruma üst bir görevde döndü. 

Büyükşehir’de Sertpoyraz’dan boşalan daire Başkanlığı görevine ise Ulaşım Dairesi’nde Planlama Şube Müdürü Mert Yaygel atandı. 

Öte yandan ESHOT’a gönderilen İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel destek hizmetleri daire başkanı olurken destek hizmetleri daire başkanı semih kökü ise İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’ndan emekliye sevk edilen süleyman pehlivanoğlunun yerine atanmıştı.Kurumda, boş daire Başkanlığı kadrosunda görevlendirilen Pehlivanoğlu, Mayıs’ta görevlerinden tamamen ayrılacak.