GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Eylül 2018 Çarşamba 12:16

Başkan Kocaoğlu’ndan mesai arkadaşlarına: Hepinize tek tek teşekkür ediyorum!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, İzmir Modeli’nin tanıtım toplantısına katılmaları için personellere gönderdiği davette, “Benimle birlikte olduğunuz ve gücüme güç kattığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye çatısı altında çalışan personellere, 26 akademisyenin bir buçuk yıllık çalışması sonrasında kapsamlı bir yayın haline getirilen İzmir Modeli’nin tanıtım toplantısına katılmaları için mesaj gönderdi.

Başkan Kocaoğlu, belediyenin ortaya koyduğu sürdürülebilir büyüme modelini ele alan çalışmanın tanıtım toplantısı için mesai arkadaşlarına gönderdiği davette ilginç ifadeler kullandı. Kocaoğlu, “Değerli mesai arkadaşlarım, gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projelerle Türkiye'deki yerel yönetim anlayışına yeni bir soluk kattık. Bu başarıda elbette sizlerin de büyük payı var. Benimle birlikte olduğunuz ve gücüme güç kattığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. 26 akademisyenin 1,5 yıllık çalışma sonucunda ortaya koyduğu ve sizlerle birlikte yazdığımız bu başarı öyküsünün ciltler dolusu kitapla anlatıldığı "İzmir Modeli"nin tanıtımı toplantısında sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağım” dedi.

Toplantı gün içinde saat 18:00’de Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.