GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Temmuz 2017 Cuma 10:46

Başkan Kocaoğlu'ndan Ankara çıkarması: Grev düğümü çözülecek mi?

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, kabine değişikliğinin ardından başkente hareket etti. Belediye projeleri için bakanlıklarla görüşen Kocaoğlu’nun ayrıca 17 günlük İZDENİZ grevinin sonlanması için temaslarda bulunacağı da belirtildi.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 3 günlük yoğun program için Ankara’ya gittiği öğrenildi.  

Kabinenin yenilenmesiyle bazı isimlerde değişiklik yapılmasının ardından başkente giden Başkan Kocaoğl'nun İzmir’deki proje ve yatırımlarla ilgili bakanlarla görüşeceği belirtildi.  

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı ziyaret edecek olan Kocaoğlu’nun ayrıca kentte 17 gündür süren İZDENİZ grevini bitirme noktasında temaslarda bulunacağı da aktarıldı.

Bir yandan kenti ilgilendiren çok sayıda gelişme için bürokratik adımlar atan Kocaoğlu’nun bir yandan da İzmir’de 17 gündür süren İZDENİZ grevine ilişkin görüşmeler yapacağı belirtildi. Türkiye Denizciler Sendikası ve bağlı bulunduğu Türk-İş yetkilileriyle de bir araya gelmesi beklenen Kocaoğlu’nun grevi sonlandıracak hamleyi yapması bekleniyor.