GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Şubat 2016 Salı 10:15

Başkan Kocaoğlu’na çiçekli davet!

Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret eden İzmir Vergi Dairesi Başkanı Engin, 25 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’nde davet mektubunu takdim etti.

27. Vergi Haftası törenle başladı. Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasının ardından resmen start alan hafta etkinlik programı çerçevesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret eden İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, 25 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’nde davet mektubunu takdim etti.

Hafta boyunca panelden konsere, seminerden halk oyunları gösterisine kadar farklı aktiviteler hazırladıklarını söyleyen Engin, vergi dairelerinin öğrencilere tanıtılması programını da 15 Mayıs tarihine kadar sürdüreceklerini bildirdi.

Vergi gelirlerinin devlet hizmet ve yatırımlarının gerçekleşmesi için çok önemli bir kaynak olduğuna dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise “Biz verginin kutsallığına inanıyoruz. İzmirli hemşehrilerimin bu konudaki hassasiyetinin tüm ülkeye örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.