GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Eylül 2022 Cumartesi 12:02

Başkan Kırgöz: Neden Nutuk'tan rahatsızlık duyulur?

Dikili Belediye Başkan Adil Kırgız yaptığı açıklama ile 9 Eylül kutlamalarının İzmir'e çok yakıştığını belirterek Başkan Tunç Soyer'e destek mesajı verdi.

EGEDESONSÖZ - Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz 9 Eylül kutlamaları ve ardından yaşanan gelişmelerle ilgili yazılı açıklama yayımladı. Tunç Soyer'in hedef yapılma nedeninin başarısının olduğunu belirten Başkan Kırgöz " Atatürk'ün Nutuk'ta söylediği sözlerden neden rahatsızlık duyulur?" dedi. 

Başkan Kırgöz'ün açıklaması şu şekilde: 

"9 Eylül'de dünya çapında bir etkinlikle İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını kutladık. Göğsümüz kabardı İzmir’e de çok yakıştı Öncelikle bu etkinlik için Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Tunç Soyer ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen sayın Tunç Soyer'in  hedef yapılma nedeni sözleri değil, başarılarıdır. Çünkü Tunç Başkan tarihi gerçeklerden bahsetti. Atatürk'ün yolunu işaret etti. Ve Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini söyledi. Atatürk'ün Nutuk'ta söylediği sözlerden neden rahatsızlık duyulur? Acı olsa da gerçekleri söyleyeceğiz. Tunç Soyer'in sözleri Atatürk'ün sözleridir. Ve kimse unutmasın ki bizim de sözlerimizdir. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Tunç Başkanımızın yanındayız!"