GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Nisan 2020 Pazar 13:18

Başkan Kırgöz ile 1 yılın soru-cevabı: Ders çalıştık, tasarruf yaptık, israfı önledik!

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, 1 yıllık sürede hayata geçirdiklerini özetlerken, “Samimiyetle, güvenle ve itibarlı bir belediye yaratarak çalıştık” dedi. Borç yükü olan bir belediye devraldığını ifade eden Kırgöz ayrıca, “Borçlu aldık, ders çalıştık, tasarruf yaptık, israfı önledik” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi iş birliğine vurgu yapan Kırgöz, “Eski döneme sünger çektik yeni dönemde koordineli gidiyoruz” mesajını verdi.

EGEDESONSÖZ- (Özel Haber)-  Türkiye’de 2019 yılının 31 Mart günü gerçekleşen yerel seçimlerde sandıktan çıkarak koltuğa oturan belediye başkanları 1 yıllarını geride bıraktı. Başkanlar mazbatalarına Nisan ayının ilk haftasında kavuşur kavuşmaz hizmete başlamıştı.

Başkanlardan kimisi geçmiş yıllardan gelen görevini sürdürürken çoğunluğu ise ilk dönemlerini yaşıyor. İzmir’deki turizmin kuzeydeki parlayan yıldızı Dikili’de Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Adil Kırgöz Egedesonsöz’e konuştu.

Başkan Kırgöz geride kalan 1 yıllık görev süresini değerlendirirken kısa soru-cevap şeklinde gerçekleşen mini röportajda çarpıcı yanıtlar verdi.

Her ne kadar koronavirüs ile mücadele kapsamında olağanüstü bir dönemden geçilse de Kırgöz, 1 yıllık periyotta çalışmaları hakkında bilgi verdi ve şunları söyledi:

Görev süreniz 1 yıl doldu, nasıl geçti bunca zaman?

Samimiyetle, güvenle ve itibarlı bir belediye yaratarak

Nasıl bir belediye devraldınız?

Borçlu aldık, ders çalıştık, tasarruf yaptık, israfı önledik

Şu an ilçenizde görev yaparken daha önce yapılmayan neleri yapıyorsunuz?

İlkleri hayata geçirmek adına aşkla çalışıyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile aranızdaki uyum nasıl?

Eski döneme sünger çektik yeni dönemde koordineli gidiyoruz

Güncel olarak koronavirüsle mücadele noktasında neler yapıyorsunuz?

Belediye olarak tam kadro teyakkuz!