GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Ağustos 2019 Pazartesi 18:59

Başkan Kırgöz'den Lider'e ziyaret

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Başkan Kırgöz, Lider’e hem geride kalan 150 günün faaliyet raporunu sundu hem de ilçede yapılacak Demokrasi ve Emek Festivali’ne davet etti.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de CHP’li belediye başkanlarının Genel Merkez’e giderek geride kalan görev sürelerinde yaptıkları çalışmalarla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirme mesaileri sürüyor.

Son olarak Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Kırgöz, Lider’e hem geride kalan 150 günün faaliyet raporunu sundu hem de ilçede yapılacak Demokrasi ve Emek Festivali’ne davet etti.

Kırgöz ziyaretle ilgili  sosyal medya hesabından “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da genel merkezimizde ziyaret ederek hem 150 günlük faaliyet raporumuzu sunduk hem de 30 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Dikili’mizde düzenleyeceğimiz Demokrasi ve Emek Festivali’mize davet ettik. Kendisinin tüm Dikili ve İzmirli hemşehrilerine selamı var. Yoğun programında bize zaman ayırarak Dikili için görüş ve önerilerini bizimle paylaşan genel başkanımıza tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim. CHP varsa herkes için var” ifadelerini kullandı.