GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Ağustos 2019 Perşembe 15:13

Başkan Kılıç’tan kongre mesajı: Bizim tek derdimiz var!

İzmir’de parti içi yarışta her dönem hareketliliğin yaşandığı Buca’da Belediye Başkanı Erhan Kılıç ilerleyen süreçte start alacak kongreler üzerinden konuşurken, “Belediye ayrı örgüt ayrıdır. Örgüt neylerse güzel eyler. Delegemizin vereceği karar bizim başımızın tacıdır. Kim seçilirse seçilsin bizim başımızın üstünde yeri var. Bizim tek derdimiz var; Buca’ya nasıl hizmet ederiz? Bizim işimiz gücümüz Buca’dır” dedi.

EGEDESONSÖZ- Buca Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Erhan Kılıç, katıldığı bir radyo programında ilerleyen günlerde başlayacak parti içi yarışa dair açıklamalarda bulundu.

Olağan kurultay takvimin netleşmesinden sonra start alacak süreçte İzmir’de parti içi yarışın kıran kırana geçmesi beklenen Buca’da Belediye Başkanı Kılıç’ın göstereceği refleks merak ediliyor.

Mahalle delege seçimleri ile ilk etabın tamamlanması sonrasında gerçekleşecek ilçe kongresi için konuşan Başkan Kılıç, “Bizim baştan beri savunduğumuz bir düşünce var. Belediye ayrı bir yapı ilçe ayrı bir yapıdır. Örgüt neylerse güzel eyler. Delegemizin vereceği karar bizim başımızın tacıdır. Kim seçilirse seçilsin bizim başımızın üstünde yeri var. Bizim tek derdimiz var; Buca’ya nasıl hizmet ederiz? Bizim işimiz gücümüz Buca’dır. Bir partili olarak görevimizi yapar oyumuzu kullanırız. Dediğimiz gibi örgüt ne söylerse doğrudur biz de peşinden gideriz” dedi.