GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2019 Cuma 11:36

Başkan Karakayalı o görüntüler için ne dedi?

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, iş ortağı Sinan Küçük ile tartıştı. Alacak-verecek meselesinden çıktığı iddia edilen tartışma büyünce Karakayalı masada bulunan bilgisayara vurdu. Olayla ilgili kamera görüntüleri ortaya çıkarken konu için açıklama yapan Başkan Karakayalı, “o kişi benim ortağım. Benden borç aldı ve ödemedi. Aramızda tartışma oldu ve sinirlerime hakim olamadım. Konu tamamen şahsi bir meseledir” dedi.

EGEDESONSÖZ- Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ortağı olan Sinan Küçük ile görüşmek için koruması ile birlikte ofise gitti. Kendisinden borç para aldığı ve ödemediği iddia edilen Küçük ile tartışmaya başlayan Başkan Karakayalı bilgisayara vurdu. Tartışmanın ardından Karakayalı ve koruması iş yerinden ayrıldı. Bu esnada yaşananlar kamera görüntülerine yansıdı.

Sinan Küçük ise karakola giderek Rıdvan Karakayalı ve korumasından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili olarak konuşan Başkan Rıdvan Karakayalı, “Mekanına gittiğim kişi ortağım. Aramızdaki mesele alacak-verecek meselesidir. Benden borç aldı ve ödemedi. Ben de neden böyle yaptığını sordum. Aramızda tartışma oldu ve sinirlerime hakim olamadım. Bu konunun belediye, belediye başkanlık koltuğu ya da esnafla alakası yoktur. Tamamen şahsi ve ticari bir meseledir” dedi.

İŞTE O ANLAR: