GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Mart 2020 Perşembe 15:57

Başkan İduğ'dan 'dolandırıcı' uyarısı

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ismini kullanarak vatandaşlardan bağış adı altında para toplamak isteyen kişiler olduğu ortaya çıktı. Vatandaşlara bu kişilere itibar edilmemesi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçilmesi çağrısı yapıldı.

EGEDESONSÖZ- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilçenin çeşitli bölgelerinde Başkan İduğ’un ve belediyenin ismi kullanılarak, bağış adı altında para toplamak isteyen kişiler olduğuna ilişkin ihbarlar alındığı belirtildi.

Bu kişilere kesinlikte itibar edilmemesi ve Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçilmesi gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, “Son zamanlarda şahsım ve Belediyemiz adına bağış toplandığına dair şikayetler almaktayız. Bornova Belediyesi'nin kesinlikle her ne ad altında olursa olsun bağış toplama gibi bir uygulaması yoktur.

Sosyal yardımlar konusundaki çalışmalar Belediyemizin ilgili birimlerince yürütülmektedir. Vatandaşlarımızdan ricamız; bu gibi talep ve girişimlere kesinlikle itibar etmemeleri ve böylesi durumları emniyet görevlilerine bildirmelerini önemle rica ederim” dedi.