GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Ağustos 2019 Perşembe 22:42

Başkan Gümrükçü: Siyaset yapmayacağıma söz veriyorum!

Çiğli Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi'nde konuşan Başkan Utku Gümrükçü, "Çiğli’nin birliği ve beraberliği, sorunların çözülmesi için parti ayrımı gözetmeden ideolojik düşünce ayrımı gözetmeden, çalışan çabalayan, herkesle birlikte bende belediye başkanı olarak el ele vereceğime, sorunlarımızın İzmir’de ve Ankara’da anlatılması için gerekli faaliyetleri fazlasıyla yapacağıma ve elde edilen sonuçlar üzerinde de siyaset yapmayacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum" dedi.

EGEDESONSÖZ- Çiğli Belediyesi Ağustos Ayı ilk Meclis Oturumu Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü yönetiminde gerçekleştirildi.

Çiğli Belediyesi’nin gerek İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde gerekse bakanlıklar içerisindeki işlerini görüşmek üzere alt yapı ve üst yapı koordinasyon komisyonu adı altında meclis üyelerinden oluşan 5 kişilik bir komisyon oluşturulması maddesi, Çiğli’nin ana sorunlarını, örneğin demiryolunun yer altına alınması gibi Çiğli’nin belli başlı sorunlarının çözümü için kurulması önerilen komisyon, oy birliği ile meclis gündeminde kabul edildi. Komisyon üyeleri olarak, CHP adına Suat Çağlayan, Barbaros Kiriş ve Ali Rıza Koçer seçildi. AK PARTİ adına ise Hüsnü Boztepe ve Nedim Aslan seçildi.

HÜSNÜ BOZTEPE: BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

AK Partili Boztepe kurulan ve kendisinin de yer aldığı komisyon ile ilgili konuşurken, "Yapılan bu çalışmayı ve meclis üyelerimizi kutluyorum, doğru bir karar alındı. Biz İZBAN’ı yer altına alırsak, Çiğli’ye çok büyük bir iyilik yapmış olacağız. Bu konuda belediye başkanımızın yanındayız” dedi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: SİYASET YAPMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

Boztepe'nin ardından konuşan Başkan Utku Gümrükçü, "Çiğli’nin birliği ve beraberliği, sorunların çözülmesi için parti ayrımı gözetmeden ideolojik düşünce ayrımı gözetmeden, çalışan çabalayan, herkesle birlikte bende belediye başkanı olarak el ele vereceğime, sorunlarımızın İzmir’de ve Ankara’da anlatılması için gerekli faaliyetleri fazlasıyla yapacağıma ve elde edilen sonuçlar üzerinde de siyaset yapmayacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Bu başlangıç hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Öte yandan AK Parti, MHP ve CHP tarafından önerge olarak verilen Sasalı Camii'nin yıkılarak yenilenmesini içeren madde oy birliği ile kabul edildi.