GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
15 Mart 2020 Pazar 23:10

Başkan Gümrükçü’den sert çıkış: Çiğli’nin hakkını kimseye yedirmem!

BAL Ligi’nde zirveye oynayan Çiğli Belediye lider Yalovaspor ile karşılaştı. Hakem iki kez sarı kart verdiği Yalovalı sporcuya kırmızı kart göstermedi. Maçı kaybeden Çiğlispor’a Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sahip çıktı. Gümrükçü, “Ne masa başı ne de saha içi oyunlarla Çiğli’nin hakkını kimseye yedirmem” açıklaması yaptı.

EGEDESONSÖZ. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta takımların kıyasıya mücadelesi sürüyor. Ligin kritik karşılaşmalarından olan Çiğli Belediyespor-Yalovaspor arasındaki maçta hakem hatası damga vurdu. Çiğli Belediye-Yalova Spor maçında hakem Yalovasporlu oyuncuya iki kere sarı kart gösterdiği halde kımızı kart vermedi. Yalova’yı sahasında ağırlayan ve 1-0 yenilen Çiğlili oyunculara Belediye Başkanı Utku Gümrükçü destek verdi.

Hakeme sert tepki gösteren Başkan Gümrükçü, “Bugün Çiğli - Yalova maçında hakem aynı oyuncuya iki kere sarı kart gösterdiği halde kımızı kart vermeyerek kural hatası yapmıştır. Kamera kayıtları ile birlikte yarın itirazımızı yapacağız. Ne masa başı ne de saha içi oyunlarla Çiğli’nin hakkını kimseye yedirmem!” ifadelerini kullandı.