GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Ocak 2016 Pazar 10:33

Başkan Görmez 'dernekleri' dinledi

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ilçedeki hemşeri derneklerinin temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek hem fikir alışverişinde bulundu hem de 22 aylık belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in ilçedeki kanaat önderleriyle gerçekleştirdiği kahvaltı buluşmaları devam ediyor. Önceki gün Torbalı’da görev yapan yerel basın çalışanlarıyla buluşan Başkan Görmez, bu sefer de Torbalı’daki hemşeri derneklerinin başkanlarıyla bir araya geldi. Kır Kahvesi’nde düzenlenen  toplantıda çok sayıda hemşeri derneği temsilcisi hazır bulundu.

Torbalı altın çağını yaşıyor

Adnan Yaşar Görmez, samimi bir havada geçen kahvaltıdan sonra salonda bulunan temsilcilere hitaben bir konuşma yaptı. Adnan Yaşar Görmez İlçedeki kanaat önderleriyle bu tür toplantıları belirli zaman aralıklarıyla yapmayı düşündüklerini ifade eden Adnan Yaşar Görmez ,Torbalı’da son 22 ayda çok şeyin değiştiğini ifade ederek, “Torbalı çok büyük bir ilçe. Gerek nüfusuyla gerekse ekonomik gelişmişliğiyle Türkiye’nin gözde ilçelerinden birisi. İçinde bulunduğumuz dönem bize göre Torbalı’nın altın çağı olarak adlandırılmayı hak ediyor. Çünkü yerel ve genel iktidar Torbalı’yı ileriye taşıyacak hamleler için  el ele vermiş durumda. Bizler de görevde olduğumuz 22 aylık süre zarfında Torbalı’da önemli ve güzel işlere imza attık. Hükümetimizin güçlü desteğini arkamızda hissettiğimiz için klasik Belediyeciliğin ötesinde işleri alnımızın akıyla tamamladık. Torbalı bu son aylarda kamusal yatırımlarda şaha kalktı. Torbalı’nın en önemli eksikliklerinden birisi olan yeni ve modern bir Devlet Hastanesi’nin inşaatını tamamladık. Yine aynı şekilde  Torbalı’ya yeni bir SGK hizmet binası kazandırdık. Huzur evinin yapımını tamamlayarak Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devrini gerçekleştirdik. Fetrek Çayı sultanlar Vadisi Projesi’ni hayata geçirerek Torbalı’yı bütün bölgenin çekim merkezi yapacak olan bir işe giriştik. Şimdi de Torbalı’nın en önemli önceliklerinden birisi olan bir Devlet Üniversitesi için girişimlerde bulunuyoruz.” dedi.

Temsilcilerin de fikri alındı

Toplantıda ,hemşeri derneklerinin temsilcilerine tek tek söz hakkı veren Adnan Yaşar Görmez, Torbalı’nın sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında onların fikirlerini aldı. Bu toplantı sayesinde ilk kez Belediye Başkanı’na kendi fikirlerini aktarma imkanı bulduklarını belirten dernek temsilcileri Adnan Yaşar Görmez’e teşekkürlerini ilettiler. Torbalı’yı ortak akıl nosyonuyla yönetmeye önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, dernek temsilcilerinin ilçe hakkındaki fikirlerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade etti.