GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Aralık 2017 Perşembe 16:42

Başkan Gönenç'ten CHP'li başkana ziyaret

Yeni yönetimin seçilmesi ile ilçe kongresini tamamlayan CHP Bergama İlçe Teşkilatı, CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'i ağırladı.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Başkan Yardımcıları Ümit Atlam, Ali Kahyaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer, geçen pazar günü yapılan kongrede İlçe Başkanı seçilen Mehmet Ecevit Canbaz'ı CHP Bergama İlçe Başkanlığı'nda ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, bütün CHP'liler ile birlikte sokağa çıkarak siyaset yapacağını belirtti. Beraber çalışmak isteyen her partiliye kapılarının açık olduğunu ifade eden Canbaz, "Bugüne kadar partimiz için çalışma yapan başta eski İlçe Başkanımız Ayşe Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kongrede büyük bir olgunluk ve anlayış göstererek adaylıktan çekilen Akın Yasa arkadaşıma ve tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzde 2019 yılında yapılacak olan çok önemli bir seçim var. Bergama CHP İlçe Başkanlığı olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Amacımız öncelikle yerelde iki dönemdir iktidar olan partimizin bayrağını bir kez daha Bergama'da dalgalandırmak. Birlikte çok daha güçlüyüz" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise güzel bir kongre sürecini geride bıraktıklarını belirterek "Yeni bir yönetim oluştu. Zaten hepsi partimizin farklı kademelerinde yıllarca görev yapmış, partiyi ve örgütü bilen, tanıyan insanlar. Demokrasinin en güzel örneklerinden birini yaşadığımız kongreden birlik ve beraberlik çıktı. Görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu. (DHA)