GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Eylül 2024 Perşembe 18:04

Başkan Eşki ‘yılmadan çalışacağız’ dedi: CHP’yi iktidar yapacağız!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Genel başkanımız bize bir görev verdi, değişimi toplumda hissettirme görevimiz var. Bu görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Benim ve diğer başkan arkadaşlarımın ilçelerinde her yer asfaltlanacak, spor alanları layık olduğu ölçüde olacak, sosyal yardımları en üst seviyeye çıkaracağız. İktidarın yolu da belediye başkanının elindeki anahtarda. O anahtarı namusumuz gibi koruyarak CHP’yi iktidar yapacağız, yılmadan çalışacağız” dedi.
Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, belediye tarafından gerçekleştirilen toplu açılışı töreninde konuştu. Törene, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.

Eşki şunları söyledi:

Türkiye’de bir değişim devrimi yaşandı. Anadolu’nun bozkırı sarıdan kırmızıya döndü. Bu devrimin temel anahtar cümlesi değişimdi. Genel başkanımız bize bir görev verdi, değişimi toplumda hissettirme görevimiz var. Bu görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Benim ve diğer başkan arkadaşlarımın ilçelerinde her yer asfaltlanacak, spor alanları layık olduğu ölçüde olacak, sosyal yardımları en üst seviyeye çıkaracağız. Bizim bu memlekete getirmemiz gereken bir iktidar var. İktidarın yolu da belediye başkanının elindeki anahtarda. O anahtarı namusumuz gibi koruyarak CHP’yi iktidar yapacağız, yılmadan çalışacağız.  9 merhum başkanımızın ismini açacağımız kent marketlere isimlerini verdik.