GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Eylül 2024 Pazar 09:10

Başkan Eşki okulları ziyaret etti... 'Bakım çalışmalarına devam edeceğiz'

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilerle buluştu. İlk olarak Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Eşki, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi alıp öğrencilere kitap seti hediye etti. Ardından Çiçekli Mahallesi’ndeki Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu'nun ana sınıfı açılışına katılarak miniklere hediyeler dağıttı. Başkan Eşki, yeni eğitim yılıyla birlikte ilçedeki devlet okullarının bakım ve onarımları ile ilgili çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Eşki’yi okul bahçesinde çiçeklerle karşıladı. Okul Müdürü Fatih Taşdemir, "Sizinle tanışmadan tanışmış gibiyiz. Nasıl çalıştığınızı görüyoruz. Yapılan işler dışında, belediye personeli her ihtiyacımıza destek veriyor. Yapılan tüm çalışmalar için teşekkür ediyoruz" dedi, okuldaki eğitim ve ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi.

Ben de devlet okullarında okudum
Başkan Eşki ise "Ben de devlet okullarında okudum. Eksiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı biliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Her zaman yanınızdayız" diyerek Bornova Belediyesi'nin çocuklara yönelik hizmet ve projelerini anlattı. Ardından sınıfları ziyaret eden Eşki, öğrencilere nasihatlerde bulunarak kitap seti hediye etti.

Çiçekli’de ana sınıfı açılışı
Başkan Eşki, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ziyaretinin ardından Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu'nun Çiçekli Mahallesi'ndeki ana sınıfının açılışına katıldı. Minik öğrencilerin büyük bir heyecanla karşıladığı Başkan Eşki, sınıfları gezip hediyeler dağıttı. Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, muhtarlar ve velilerin de katıldığı açılışta, Bornova Belediyesi’nin eğitim alanında verdiği destekler ve işbirliği içinde yapılan çalışmalar için Başkan Eşki’ye teşekkür etti.

Bornova Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki birçok devlet okulunun boya-badana, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlamaya devam ediyor.