GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Ekim 2019 Salı 13:44

Başkan Eriş açıkladı: Ödemiş’e Tay Park yapılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, Tay Park bünyesinde bulunan ve ihtiyaç fazlası olarak görülen 10 tane atı Ödemiş Belediyesi’ne verme kararı aldı. Atların binicilik eğitimlerinde kullanılacağını söyleyen Ödemiş Belediye Başkanı Eriş ayrıca ilçelerinde hayata geçecek Tay Park Projesi’nin de müjdesini verdi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Karşıyaka Belediyesi, Tay Park’ta bulunan ve ihtiyaç fazlası olan 10 adet atı Ödemiş Belediyesi’ne bedelsiz olarak verecek.

Ekim ayı meclis toplantısı için gündeme alınan maddede, “Tay Park'ta yapılan geliştirmeler neticesinde binicilik eğitimlerinde kullanılamayacak ve ihtiyaç fazlası olarak bulunan 3 adet 855/856/857 demirbaş no'lu Pony At, 4 adet 858/859/1214/1215 demirbaş no'lu Shetland At, 2 adet 956/1040 Fayton Atı, 1 adet 1080 demirbaş no'lu Biniş Atı olmak üzere toplam 10 adet atın Taşınır Mal Yönetmeliğinin 31. maddesine göre Ödemiş Belediyesi’ne bedelsiz olarak devir edilmesi hakkında önerge” ifadeleri yer aldı.  

ÖDEMİŞ’E TAY PARK GELİYOR
Ödemiş Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Mehmet Eriş, alınacak karar için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a teşekkür ederken ilçesinde hayata geçecek Tay Park Projesi’nin de müjdesini verdi. Başkan Eriş, “Bizim hipodromumuz var. Çocukların eğitimini, hayvan sevgisini geliştirme anlamında bir Tay Park kuracağız. Geçen hafta at yarışımız vardı. Lokal bir yerimizin açılışını yaptık. Var olan yerleri de geliştireceğiz, böyle bir projeye imza atacağız. Karşıyaka Belediyesi’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.