GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Ocak 2022 Salı 08:56

Başkan Duran, Akşener'le buluştu... 'İYİ Parti seçime hazır!'

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, 16 Ocak günü Ankara'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başkanlığında gerçekleştirilen 'başkanlar toplantısı'nı değerlendirdi. Verimli bir toplantı olduğunu dile getiren Duran, "İYİ Parti Türkiye'de gününde ya da erken, ne zaman seçim olacaksa olsun her zaman hazır olduğunu görmüş olduk" ifadelerini kullandı

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün; İYİ Parti Genel Merkezi'nde  partisinin belediye başkanları ile bir araya geldi.

İYİ Parti Lideri Akşener'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İzmir'deki tek İYİ Partili Belediye Başkanı olan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'da katılırken, Duran; Ankara ziyaretini Ege'de Sonsöz'e değerlendirdi.

VERİMLİ BİR SOHBET OLDU
Ankara ziyaretinin detaylarını anlatan Başkan Salih Atakan Duran, verimli bir toplantı olduğuna vurgu yaparken, "19 nelediye başkanımızdan bir tanesi rahatsız bir tanesi de yurt dışında olduğu için benim de dahil olduğum 17 belediye başkanımızla toplantı yaptı genel başkanımız. Bizlerin sorunlarını dinledi, faaliyetlerimizi dinledi, Türkiye'nin genel durumu, belediyecilik faaliyetleri ile ilgili sohbet ettik. Verimli bir sohbet oldu" dedi.

İYİ PARTİ TÜM KADROLARI İLE HAZIR
Olası bir erken seçim gündeminin de masaya yatırılıp yatırılmadığı sorusuna yanıt veren Duran, "İYİ Parti Türkiye'de gününde ya da erken, ne zaman seçim olacaksa olsun her zaman hazır olduğunu görmüş olduk. Seçimin erken ya da zamanında olması bizim için fark etmiyor. İYİ Parti tüm kadroları tüm teşkilatları ile seçime hazır bir şekilde" ifadelerini kullandı.

GENEL MERKEZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIR
İzmir'de görev alan tek İYİ Partili belediye başkanı olarak özel bir çalışma önerisinde bulunulup bulunulmadığı konusunu da değerlendiren Duran, "Sayın Belediye Başkanımız sağolsun yapmış olduğumuz faaliyetler ile ilgili yakından takip ettiğini ve çalışmalarda çok memnun olduğunu dile getirdi. Bizlere teşekkür ettiler. Bizlerin sorunları ile ilgili olarak da her zaman kendisine ulaşabileceğimizi, Genel Merkez'in sorunların çözümü noktasında üzerine düşen ne olursa yapacaklarını belirttiler" dedi.