GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Mart 2018 Çarşamba 16:44

Başkan Dr.Ufuk Sesli'den sıkı takip

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, İZSU Genel Müdürlüğü'nün İzmir genelinde çalışmalara başladığı içme şebeke suyu ve yağmur suyu kanal projelerini yakından takip ediyor.

İhalesi geçtiğimiz aylarda yapılan ve Bayındır ilçesinde çalışmalarına başlanılan içme şebeke suyu boru hattı yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. İlçede hala kullanılmakta olan asbestli yani kanserojen madde içeren tüm içme suyu hattı boruları İZSU Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla yenilendi.

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili şunları söyledi ‘‘Bayındır için bu durum çok mühimdi. Doktor kimliğim de işin içine girince konu daha da önem kazandı. Yaklaşık olarak 20-25 yıl önce döşenen bu boruların hepsi asbestli yani kanserojen. Biz hemşehrilerimizin de sağlığını düşünmek zorundayız. Bu borulardan kurtulduğumuz için çok sevinçliyiz’’ dedi.

"ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE"
Yürütülen yağmur suyu kanal projesi hakkında Başkan Sesli konuşmalarınışu sözlerle sürdürdü:
Bayındır ilçesi fiziki yerleşim olarak sırtını dağlara yaslamış konumda, kuvvetli sağanak yağışlar sonrasında oluşan sel baskınlarının önüne geçebilmek için toptan bir çalışma gerekiyordu. Çalışmalar neredeyse tamamlanmış durumda dedi.