GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
15 Mart 2017 Çarşamba 08:58

Başkan Doğruer sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kınık ve Bergama ilçelerinde görev yapan sağlık çalışanları için Sakız Adası Sosyal Tesisleri'nde öğle yemeği düzenledi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Bergama ve Kınık'ta görev yapan sağlık çalışanları ile öğle yemeğinde buluştu.

14 Mart Tıp Bayramı için hazırlanan pasta Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer tarafından kesildi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer yaptığı açıklamada "İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Yemeğe Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Himmetoğlu, Bergama Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Turgay Keser, Kınık Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Atakan Celil Yalman ve sağlık çalışanları katıldı.