GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Nisan 2020 Cumartesi 09:33

Başkan Doğruer'den Hüsnü Şenlendirici'ye teşekkür

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, TBMM açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Kınık Belediyesi anons sisteminden canlı perfonmans yapan klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’ye teşekkür etti.

Kınık’taki 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, ilçede gönüllere taht kurdu. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Türkiyem marşını çalan ve kortej yürüyüşüne katılıp halkı selamlayan Şenlendirici'ye teşekkür etti.

Doğruer açıklamasında “Hüsnü Şenlendirici kardeşimiz ve hemşerimiz pandemi nedeniyle bu yıl sanal ortamda kutladığımız 23 Nisan etkinliklerine klarneti ile renk kattı. Kendisinin ilçemiz Dündarlı Mahallesi’nde çiftliği olması nedeniyle konserlerinden arta kalan zamanının büyük bir bölümünü ilçemizde bulunan çiftliğinde geçiriyor. Kendisi ile sık sık bir araya gelerek sanatsal anlamda ilçemizde ne yapılacağı konusunda fikirlerinden istifade ediyoruz. Bizleri 23 Nisan gecesi yalnız bırakmayan hemşerimiz Hüsnü Şenlendirici'ye şahsım ve tüm Kınıklılar adına teşekkür ederim” dedi