GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
30 Nisan 2019 Salı 14:50

Başkan Demirezen’den davet var: Bayındır 22. kez çiçek açacak

Çiçeğin başkenti İzmir’in Bayındır İlçesi 22.si düzenlenecek festivale ev sahipliği yapacak. Çağrıda bulunan Belediye Başkanı Uğur Demirezen yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

EGEDESONSÖZ- Türkiye’de fidan ve çiçek üretimi konusunda marka haline gelen İzmir’in Bayındır İlçesi festivale hazırlanıyor. Birçok il ve ilçenin cadde ve meydanlarını süsleyen çiçeğin merkezi olan Bayındır, 22.si düzenlenecek festivale ev sahipliği yapacak. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nde Türk müziğinin güçlü ismi Zara festivalin açılış günü olan 3 Mayıs Cuma akşamı festival alanını ziyarete gelenlere müzik ziyafeti yaşatacak.

Çiçek Festivalinde sahne alacak bir diğer isim ise Ziynet Sali, 4 Mayıs Cumartesi akşamı Bayındır Şehir Stadyumunu dolduranlarla buluşacak olan Tük pop müziğinin güçlü ismi festivale gelenlere eşsiz bir akşam yaşatacak. Ayrıca Bayındır’ın sevilen rap guruplarından Gettoblaster’da 4 Mayıs Cumartesi günü sahne alacak.

Bayındır’ın çiçekçilik konusunda markaya dönüştüğünü belirten Belediye Başkanı Uğur Demirezen, hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürdüklerini söyledi. Demirezen, “İzmir başta olmak üzere birçok ilden gelen ziyaretçilerimizi bekliyoruz. Bizim bu konudaki çalışmalarımız sürüyor. Çiçek, Bayındır ile özdeşleşmiş bir marka. Bu markayı ilçemizin potansiyelini de göz önünde bulundurarak daha üst noktalara taşımayı hedefliyoruz” dedi.