GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Mart 2017 Pazartesi 08:49

Başkan Dalgıç'ın acı günü: Babaya veda...

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın 80 yaşındaki babası Hüseyin Dalgıç, doğum gününde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Baba acısı yaşayan Dalgıç cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, babası Hüseyin Dalgıç'ın 80'inci doğum gününün kutlamak için dün akşam saatlerinde ailesiyle Alaçatı'daki bir restoranda bir araya geldi. Hüseyin Dalgıç, yemek esnasında kalp krizi geçirerek yere yığıldı.

Ailesinin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde baba Dalgıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı adamın cenazesi, Çeşme Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.



Hüseyin Dalgıç için Alaçatı Pazaryeri Camisinde düzenlenen cenaze törenine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, ilçe belediye başkanları, Çeşme Belediyesi eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu, siyasi partiler ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninde kardeşleri ile birlikte taziyeleri kabul eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, gözyaşlarını tutamadı. Cenaze törenine yüzlerce kişi katılırken, taziye sırasında izdiham oluştu.



Cenaze namazının ardından Başkan Dalgıç ve kardeşleri, babalarının naaşını omuzlarında cenaze arabasına kadar taşıdı.

Başkan Dalgıç'ın babasının cenazesi Alaçatı Mezarlığı'na defnedildi.